top of page

Hvem er vi

VÅR VISJON

Kvinner jobber sammen for å realisere én global familie, forankret i en bærekraftig kultur med fred.

 

VÅR HISTORIE

Women's Federation for World Peace, i Norge kaldt Kvinneforum for Verdensfred, er en kvinneorganisasjon som fremmer kvinner som en viktig faktor i å skape et fredelig globalt samfunn. Organisasjonen er globalt forent i en visjon om kvinners plass til å adressere de unike problemene og barrierene på grasrotnivå, samfunn, nasjon og globalt nivå.  Ved å sette agenda og arrangere konferanser på et høyt faglig ledelses nivå.

Organisasjonen ble grunnlagt i 1992 i Republikken Korea og utvidet seg raskt til over 100 land. Bare fem år senere fikk WFWPI generell rådgivende status i FNs økonomiske og sosiale råd.

 

VÅR MISJON

Styrke kvinner som fredsbyggere og familieledere, for å transformere samfunnet, nasjonen og verden. Gjennom utdanning, beslutningspåvirkning, partnerskap, forsoning og humanitær tjeneste, har Kvinneforum som mål å skape et miljø med fred og velvære for fremtidige generasjoner og mennesker av alle raser, kulturer og religiøse trosretninger.

 

VÅR LØSNING

Gjennom utdanning, beslutningspåvirkning, partnerskap, forsoning og humanitær tjeneste, har Kvinneforum som mål å skape et miljø med fred og velvære for fremtidige generasjoner og mennesker av alle raser, kulturer og religiøse trosretninger.

wfwp video image.png
for web first page.jpg

Deltagere på Kvinneforums Europeiske konferanse

som i år blir i Warsawa, Polen

Nytt styre april 2024

Nytt styre
margot.jpg

Styreleder:

Margoth Kalstad

Margoth's unwavering dedication to creating a more compassionate and inclusive world, combined with her diverse background in Diaconia, Journalism, and Gestalt Therapy, uniquely qualify her for this role. Her commitment to suicide prevention, bereavement support, and community inclusion demonstrates her genuine care for others. Margoth's expertise in nonviolent communication and her passion for personal growth make well qualified to lead WFWP in Norway towards achieving its mission of promoting peace and unity in society.

head and shoulders.jpg

Økonomiansvarlig:

Vigdis Parkins

Vigdis har vært involvert i ulike former for frivillighetsprosjekter opp gjennom årene. Dette har tatt henne rundt om i verden, og hun har bodd i Sør-Korea, Skottland, USA og i England, hvor hun oppdro sin familie. I år 2000 flyttet hun tilbake til Norge, hvor hun kommer fra.

Karrieren hennes har gitt henne bred erfaring innen regnskap og finans, dataapplikasjoner, salg, markedsføring og administrasjon.

Vigdis beskriver seg selv som organisert, selvstendig, fleksibel og sosial. Hun liker også utfordringer, jobbe selvstendig og bringe mennesker sammen.

Crystala Wone.JPG

Sekretær:

Crystala Wone

Jeg bor i Oslo sammen med min fransk-norske mann og våre to barn. Jeg har studert grafisk design og jeg er interessert i kunst, dans og å uttrykke meg kreativt på forskjellige måter.  Jeg liker å inspirere mennesker og få dem til å smile. Navnet mitt er litt uvanlig. Opprinnelig skulle jeg hete ”Crystal”, inspirert av iskrystallene som det finnes mange av i januar, da jeg ble født. Men dette hørtes litt for ”kristent” ut i følge familien til min far. Da foreslo moren min å legge til en ”A” på slutten, slik at både ”Christ” og ”Alla”, det arabiske ordet for Gud, kom med i navnet. Jeung er et koreansk ord som betyr kjærlighet eller hjerte. Wone betyr fontene. Betydningen av hele navnet mitt blir dermed ”krystall fontenen til Guds hjerte”.

seline.jpg

Young Professionals representative:

Seline Holdhus

Detaljer kommer

bottom of page