top of page

Samarbeidspartnere

Ønsker Samarbeid
230419_212745_edited.jpg

Pamfilius-gruppene i Skien

Om Pamfilius-gruppene til Barbro Hegland, sitat): "Mine Pamfilius-kvelder koster 100 kr. Pengene går til overlevelse for en fattig familie jeg kjenner personlig  på Vestbredden i Palestina. De sliter nå på grunn av krigen som pågår. Der har vi gjennom åras løp hjulpet to døtre til å bli ferdig leger, familien har også fått bygd hus og brønn. 

Siden jeg nå har to pamfipower-grupper, støtter jeg også en familie jeg kjenner godt i Nigeria, som mistet huset sitt under en storm sist vinter. De strever med å få gjenoppbygd huset, har fått opp grunnmuren, men mangler treverk. Pengene kommer trygt fram via nettbank. På hver samling lodder vi ut en Pamphilius-gevinst, som jeg er ansvarlig for. Jeg holder et innlegg på 15 min over et tema som vi reflekterer over,  og vi koser oss med kaffe og hjemmebakt kake. Begge familiene kjenner jeg fra opphold på mottak i Norge i årene 2007- 2011. Har hatt kontakt med begge familiene i alle år etterpå.»

https://www.facebook.com/barbro.hegland

for web first page.jpg

Global Women's Peace Network

Global Womens Peace Networks (GWPN) mål er å bygge et organ av NGO-ledere hvis kollektive visdom og dømmekraft kan utfylle overveielsene til FN, som er et organ av regjeringsrepresentanter og er overveldende mannlige. Et slikt rådgivende organ kan fremme helbredelse og fredsbygging gjennom forsoning, tilgivelse, kjærlighet og omfavnelse av mennesker utover grensene for rase, religion, nasjonalitet og språk.

GWPN

Copy of upf%20logo%20transparent_edited.png

Universelt fredsforbund

UF er en global allianse av personer og organisasjoner med en felles oppgave å bygge en verden i fred; med frihet, harmoni, samarbeid og velferd for alle. UF er ledet av visjonen om at hele menneskeheten er en global familie med Gud som foreldre.

UPF

bottom of page