top of page
Styret siden mars 2020 

Styreleder: Johanna Toresen

Nestleder: Marea Toresen

Økonomiansvarlig: Bente Krockow

Styret mars 2018 - mars 2020

Styreleder: Johanna Toresen

Jeg er 27 år gammel og bor med min mann og våre to barn i Nordre Aker, Oslo. Jeg vokste opp i Tyskland og bodde der til jeg var 19 år. Min mor er tysk og min far er fransk.

Jeg studerer for å bli lærer i fagene tysk og religion og etikk/KRLE. I studiet lærer jeg utrolig mye spennende og jeg ønsker å vise mine fremtidige elever at det finnes gode ting ved alle de store religionene. Det jeg er mest opptatt av nå, er hvordan jeg kan skape mer kjærlighet, fred og harmoni både i familien og i klasserommet.

Navnet Johanna er hebraisk og betyr ”Gud er nådig”.  Emilie, som jeg heter etter min oldemor, betyr ”rival, vennlig, ivrig”.

Nesteleder: Crystala Wone

Jeg er 29 år gammel og er halvt senegalesisk og halvt tysk-kanadisk. Jeg bor i Oslo sammen med min fransk-norske mann og våre to barn.

Jeg har studert grafisk design, men er for tiden hjemme med sønnen min. Jeg er interessert i kunst, dans og å uttrykke meg kreativt på forskjellige måter.  Jeg liker å inspirere mennesker og få dem til å smile.

Navnet mitt er litt uvanlig. Opprinnelig skulle jeg hete ”Crystal”, inspirert av iskrystallene som det finnes mange av i januar, da jeg ble født. Men dette hørtes litt for ”kristent” ut i følge familien til min far. Da foreslo moren min å legge til en ”A” på slutten, slik at både ”Christ” og ”Alla”, det arabiske ordet for Gud, kom med i navnet. Jeung er et koreansk ord som betyr kjærlighet eller hjerte. Wone betyr fontene. Betydningen av hele navnet mitt blir dermed ”krystall fontenen til Guds hjerte”.

Sekretær: Marea Toresen

Jeg er 30 og mamma til to barn. Jeg er amerikansk og bor i Oslo sammen med mannen min som er norsk. Jeg har en bachelor i Internasjonale Forhold og er opptatt av utvikling på ulike nivåer. Viktige spørsmål for meg er: Hvordan kan jeg utvikle meg til en mer fredelig, kjærlig og lykkelig person? Hvordan kan vi oppdra barna våre til å bli omsorgsfulle, trygge og lykkelige mennesker? Hvordan kan jeg bidra til at mitt lokalsamfunn blir bedre for alle?

Navnet Marea betyr ”tidevann” og Fumi betyr ”litteratur/setning”. Dette passer godt til meg fordi jeg er glad i både å lese og skrive.

Økonomiansvarlig: Bente Krockow

Jeg er 64 år og den eldste i styret. Jeg kommer fra Gjøvik, hvor jeg bor og arbeider som barnehagelærer. Jeg er veldig engasjert i jobben min og finner det veldig givende å arbeide med barn.  Jeg tror det er veldig viktig at barn blir sett og anerkjent og at de møter gode verdier, slik at de kan vokse opp til å bli gode samfunnsborgere.

Jeg har reist mye og har bodd lengre tid både i USA og i Tyskland. Jeg har en datter på 28 år.

Navnet mitt har sin opprinnelse i det latinske navnet Benedictus som betyr ”den velsignede”.

Styremedlem: Alecsandra Valeanu

Jeg er 39 år gammel og er født i Bucuresti i Romania. Jeg har studert Psykologi-Sosiologi og arbeidet en tid som sekretær for Universitetet i Bucuresti. Fra 2007 bodde jeg i Hellas med min iranske mann og sønnen vår på 6 år. Vi flyttet til Norge i 2016.

Alecsandra betyr ”menneskehetens forsvarer.”

Styret mars 2017 - mars 2018

Styreleder: Johanna Toresen

Nesteleder: Crystala Wone

Sekretær: Marea Toresen

Økonomiansvarlig: Bente Krockow

Styremedlem: Alecsandra Valeanu

bottom of page