top of page

Nytt styre april 2024

margot.jpg

Styreleder:

Margoth Kalstad

Margoth's unwavering dedication to creating a more compassionate and inclusive world, combined with her diverse background in Diaconia, Journalism, and Gestalt Therapy, uniquely qualify her for this role. Her commitment to suicide prevention, bereavement support, and community inclusion demonstrates her genuine care for others. Margoth's expertise in nonviolent communication and her passion for personal growth make well qualified to lead WFWP in Norway towards achieving its mission of promoting peace and unity in society.

head and shoulders.jpg

Økonomiansvarlig:

Vigdis Parkins

Vigdis har vært involvert i ulike former for frivillighetsprosjekter opp gjennom årene. Dette har tatt henne rundt om i verden, og hun har bodd i Sør-Korea, Skottland, USA og i England, hvor hun oppdro sin familie. I år 2000 flyttet hun tilbake til Norge, hvor hun kommer fra.

Karrieren hennes har gitt henne bred erfaring innen regnskap og finans, dataapplikasjoner, salg, markedsføring og administrasjon.

Vigdis beskriver seg selv som organisert, selvstendig, fleksibel og sosial. Hun liker også utfordringer, jobbe selvstendig og bringe mennesker sammen.

Crystala Wone.JPG

Sekretær:

Crystala Wone

Jeg er 29 år gammel og er halvt senegalesisk og halvt tysk-kanadisk. Jeg bor i Oslo sammen med min fransk-norske mann og våre to barn. Jeg har studert grafisk design, men er for tiden hjemme med sønnen min. Jeg er interessert i kunst, dans og å uttrykke meg kreativt på forskjellige måter.  Jeg liker å inspirere mennesker og få dem til å smile. Navnet mitt er litt uvanlig. Opprinnelig skulle jeg hete ”Crystal”, inspirert av iskrystallene som det finnes mange av i januar, da jeg ble født. Men dette hørtes litt for ”kristent” ut i følge familien til min far. Da foreslo moren min å legge til en ”A” på slutten, slik at både ”Christ” og ”Alla”, det arabiske ordet for Gud, kom med i navnet. Jeung er et koreansk ord som betyr kjærlighet eller hjerte. Wone betyr fontene. Betydningen av hele navnet mitt blir dermed ”krystall fontenen til Guds hjerte”.

seline.jpg

Young Professionals representative:

Seline Holdhus

Details coming

Styret mars 2018 - april 2024

Styreleder: Johanna Toresen

Nesteleder: Crystala Wone

Sekretær: Marea Toresen

Økonomiansvarlig: Bente Krockow

Styremedlem: Alecsandra Valeanu

Styret mars 2017 - mars 2018

Styreleder: Johanna Toresen

Nesteleder: Crystala Wone

Sekretær: Marea Toresen

Økonomiansvarlig: Bente Krockow

Styremedlem: Alecsandra Valeanu

bottom of page